Kristinehamn – anrop

Boka i reseplaneraren, mobilappen eller på 0771-32 32 00

Anropsstyrda turer är markerade med ett A i tidtabellen. För dem finns det alltså en tidtabell, men fordonet går bara när någon beställt och vill åka.

Turerna körs mellan de hållplatser som står med i linjernas tidtabeller och bilen kör  till de hållplatser som är inbokade på turerna. Beställ din resa hos oss minst en timme innan du vill åka

Bokar gör du via BOKA-knappen i vår mobilapp eller reseplaneraren här på webbplatsen. Du kan också ringa och beställa på 0771-32 32 00. Öppettider: måndag-fredag kl 07.00-19.00, lördag kl 08.00-18.00, söndag och röd dag kl 09.00-18.00. Bokar du via appen eller reseplaneraren gäller samma tidsgräns på en timme, senast medan vi har öppet.

Så här betalar du

Eftersom vi inte har biljettmaskiner i de fordon som kör anropsstyrd trafik så gäller särskilda regler:

  • Du betalar din resa med bankkort. Du kan också köpa enkelbiljett för resan i vår mobilapp.
  • Samma biljettpris som vid ordinarie tätortstrafik.
  • Period på Värmlandskortet för vuxen, skolungdom och ungdom gäller, men du måste ha med aktiveringskvittot så att föraren ser att kortet är laddat och perioden är aktiv.
  • Du kan inte betala med reskassa, men berätta när du beställer resan att du har ett Värmlandskort med reskassa, så dras reskasserabatten om du visar upp aktiveringskvittot.
  • Du kan inte använda grundskole- eller gymnasieladdning på ditt Värmlandskort.