Skicka in ditt CV till oss

Är du intresserad av att jobba tillsammans med människor med stort engagemang för hållbarhet, kvalitet och hur vi genom att resa tillsammans kan skapa ett hållbart samhälle med en god infrastruktur som skapar möten mellan människor?

Skicka in ditt cv till oss och tala om för oss att du finns.

Skriv några rader om dig själv. Vi vill gärna veta varför du vill komma till oss och vad du tycker är lockande med vår verksamhet.

Vad kan du tillföra? Berätta vad kan du ta med dig till oss i form av erfarenhet, engagemang, personlighet och utbildning.

Vad har du lyckats med? Beskriv gärna kort ett lyckat projekt, tidigare anställning, uppdrag eller viktiga erfarenheter.

Skicka gärna med ett foto eller en länk till en kort presentationsvideo.

Ditt cv skriver du helst i omvänd kronologisk ordning. Börja med att lista dina senaste arbetserfarenheter och utbildning. Gå sedan tillbaka i tiden. Har du lång erfarenhet kan du ta med de erfarenheter som är relevanta för tjänsten. En tumregel kan vara att hålla dig på den här sidan av sekelskiftet.

Du behöver inte bifoga betyg och intyg i din ansökan, men var beredd att ta med dem om du ska komma till oss på intervju.

Ett bra tips är att ha med dina kontaktuppgifter. Se till att namn och telefonnummer finns med i ditt CV och personliga brev. Det gör det lättare för oss.

Du kan skicka in personligt brev och CV i separata filer eller i en gemensam fil. Använd gärna pdf som format.

Du mailar in ditt cv till info@varmlandstrafik.se