Webbshopen

 

Klicka på länken här nedanför för att ta dig vidare till webbshopen.

Webbshopen

 

Registrera ditt kort

Vi rekommenderar att du skapar ett konto i webbshopen genom att fylla i dina uppgifter. Det går att ladda Värmlandskortet även om du inte är registrerad. Men då kan vi inte hjälpa dig och spärra kortet eller om det blivit något fel vid ditt köp. När du har skapat ett konto i webbshopen behöver du lägga till ett Värmlandskort till kontot för att exempelvis kunna ladda det och se saldo. Lägga till kort gör du genom att klicka på knappen ”Lägg till kort” och fylla i det 13-siffriga numret som står på Värmlandskortet. Systemet kommer sedan bara att visa de 10 första siffrorna, de 3 sista är kontrollsiffror.

Förs över på kortet

Om du laddar ditt Värmlandskort innan klockan 18.00 i webbshopen förs reskassa eller periodladdning automatiskt över nästa morgon, när du lägger kortet mot läsaren inne i bussen eller vid en utomhusautomat. Ombord på tåget går det inte att ladda ner köp från webbshopen. Efter att du har laddat ditt kort via webbshopen tar det alltså en stund innan laddningen förs över till kortet. Den sålda biljetten eller reskassan kan inte registreras direkt. När du har gjort ditt köp skickar vi en uppdatering till alla bussar och tåg i länet. Det är viktigt att din nya laddning syns i alla våra fordon då du vill använda den. När du använder ditt Värmlandskort ombord så registreras biljetten eller reskassan på kortet.

Saldot i webbshopen

Saldot i webbshopen uppdateras oftast över natten. Därför kan det verka som om saldot inte stämmer. Gör du en kortkontroll vid en utomhusautomat, vid ett försäljningsställe eller i en buss så är det vad som står på kvittot som är det rätta. Då görs läsningen direkt från kortet.

Våra köpvillkor

Köpvillkor för webbshopen Våra allmänna köpvillkor

EU-stöd till biljettsystem

För att nå vårt mål att fördubbla det kollektiva resandet från 2008 till 2020 måste vi öka tillgängligheten och dina möjligheter att resa över länsgränserna. Som ett led i detta har vi och sju kolleger i Mellansverige upphandlat ett nytt biljettsystem som ger dig och andra resenärer många fördelar. De sju är Länstrafiken Örebro, Västmanlands lokaltrafik, Upplands lokaltrafik, Dalatrafik, X-trafik i Gävle, Tåg i Bergslagen och Karlstadsbuss. Systemet är flexibelt. Tanken är att Värmlandskortet på sikt ska gå att använda i hela Mellansverige.

/var/www/wordpress/wp content/uploads/2014/05/eu logga